Leveransinformation

Leveranser

Vi skickar våra försändelser med i första hand Postens olika brev och pakettjänster, i vissa fall kan andra fraktbolag användas.
Order på lagervaror levereras från oss inom 1 – 4 arbetsdagar. Tenn, järn och träprodukter som inte finns som lagervara eller är tillfälligt slut är leveranstiden 1- 3 veckor. Vi skickar då ett meddelande via e-post med ett föreslaget leveransdatum, om du inte godkänner leveranstiden så har du rätt att häva köpet utan någon extra kostnad.
Ditt paket ligger kvar i 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut kommer vi att kontakta dig på angiven e-postadress eller telefonnummer för vidare överenskommelse. Alla nya omkostnader såsom frakt debiteras kunden.

Priser

Alla priser på vår webbshop anges i Svenska kronor. Som standard anges alla priser inklusive 6, 12 eller 25 % moms.

Fraktkostnad

På samtliga produkter tillkommer en fraktkostnad på 60 kr vid köp mellan 0-599 kr, från 600 kr fraktfritt inom Sverige. Varorna skickas oftast med Postens brev och pakettjänster. Paketen skickas oftast med spårbart paketnummer och full försäkring på din order om något skulle hända på vägen till ditt utlämningsställe.

Fraktkostnad utlandet

På samtliga leveranser till utlandet tillkommer verklig fraktkostnad och även eventuella tullavgifter som skall betalas av kunden.

Ej utlöst försändelse:

Vid ej utlöst försändelse debiteras frakten tur och retur. En faktureringsavgift á 60 kr tillkommer.